Whaler's Lane Residence

Whaler's Lane Residence

Whaler's Lane Residence

We designed an oceanfront beach cottage, the Whaler’s Lane Residence, with a series of shingle-wrapped exterior and interior spaces connected via wooden pathways. Additions include a new swimming pool, jacuzzi, and trellis, kitchen, second floor bedroom, and terrace.


Whalers-Lane-House-Albert-Vecerka-7
Additions include a new swimming pool, jacuzzi, and trellis, kitchen, second floor bedroom, and terrace.
Whalers-Lane-House-Albert-Vecerka-8
Guest House
Whalers-Lane-House-Albert-Vecerka-1
Guest House
Whalers-Lane-House-Albert-Vecerka-14
The Landscaping has been accomplished with native materials and maintained with erosion control methods including long wooden beach palates and boardwalks used to traverse the dune to the beach and guest house.
Year
2005
Location
Amagansett, New York
Typology
Residential
Photography Credits
©Albert Vecerka/ESTO
We use our own and third party cookies to improve your browsing. If you continue browsing we consider that you accept the use of cookies. More info. Ok